Hoe herstel ik mijn wachtwoord?

user avatar

 

Wat moet je doen als je het wachtwoord van je Napoleon account bent vergeten? Volg de onderstaande stappen en ontdek alle benodigde details!

 

Als je een actieve account hebt, kun je je wachtwoord herstellen/resetten door naar de link "Wachtwoord vergeten" te gaan en vervolgens het e-mailadres in te voeren dat is gekoppeld aan je spelersaccount of vanaf de site, door de onderstaande instructies te volgen:

 


 Klik op de knop "Inloggen" rechtsboven, ongeacht op welke pagina je je bevindt.

 Klik in het venster dat wordt geopend op "Wachtwoord vergeten?":


 Om je wachtwoord opnieuw in te stellen, vul je het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je spelersaccount en klik je op "REST LINK VERSTUREN":

 Binnenkort ontvang je een e-mail met je gebruikersnaam en een link (knop) om je wachtwoord opnieuw in te stellen, op het e-mailadres dat is gekoppeld aan je spelersaccount.

 


Opmerking: er is een wachtwoordregel (zowel bij het registreren als bij het wijzigen van het wachtwoord):

minimaal 8 tekens
vereist cijfers
Hoofdletters vereist
kleine letters vereist

 

Wat moet ik nog meer weten?

Als je het bericht "Er is iets misgegaan" ziet, betekent dit dat je meerdere keren hebt geprobeerd je wachtwoord opnieuw in te stellen en dat je geen toegang hebt gekregen tot de laatste e-mail die je hebt ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Controleer het opnieuw en klik op de laatste link die je hebt ontvangen om het proces te voltooien of verwijder alle e-mails die je van ons hebt ontvangen en vraag de activeringslink opnieuw aan.

Houd er rekening mee dat de wachtwoord reset link binnen een uur verloopt vanaf het moment dat je hem hebt aangevraagd.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 19 van 32